Buurtbemiddelaar worden?

Publicatiedatum: 11-03-2020

Buurtbemiddeling

Met trots mogen wij mededelen dat de gemeente Hardinxveld-Giessendam, Politie Lek en Merwede, MEE-Vivenz en Woningcorporatie Fien Wonen de handen ineen hebben geslagen en het startsein voor Buurtbemiddeling hebben gegeven.
Buurtbemiddeling is een doeltreffende manier om problemen en ruzies tussen buren aan te pakken. Bemiddelaars bieden hierbij onafhankelijke gespreksleiding. Deze dienstverlening is gratis voor alle inwoners van Hardinxveld-Giessendam.  

Zelf bemiddelaar worden?

Ondertussen zijn er een aantal buurtbemiddelaars geworven. Om het team voor Hardinxveld-Giessendam compleet te maken zijn wij nog op zoek naar 10 enthousiaste vrijwilligers. Voordat je aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte training aangeboden. Deze training duurt 5 avonden en staat gepland in maart en april. Ook krijg je professionele ondersteuning bij je werkzaamheden en organiseren wij intervisiebijeenkomsten. Nieuwe buurtbemiddelaars gaan altijd met een ervaren collega op pad. Je wordt dus goed voorbereid! Wil jij een bijdrage leveren aan jouw leefomgeving en lijkt het je leuk om buurtbemiddelaar te worden? Neem dan contact op via buurtbemiddeling@meeplus.nl of 078 750 89 00. Meer informatie kunt je vinden op www.meeplus.nl/diensten/buurtbemiddeling/

Voorlichtingsbijeenkomst

Woensdagavond 18 maart 18.30-20.30 is er een voorlichtingsbijeenkomst over buurtbemiddeling in de Ducdalf, Scheldestraat 1 Hardinxveld-Giessendam. Je kunt dan kennismaken met ervaren buurtbemiddelaars en hun werkzaamheden.
Natuurlijk is er ook ruim de gelegenheid om vragen te stellen. TIP: neem alvast je CV mee.

 

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden