Maatwerk bij inkomstenderving door de coronacrisis

Publicatiedatum: 09-04-2020

Minder inkomsten
Het coronavirus heeft vat op Nederland. Dit betekent, naast onzekerheid over gezondheid, mogelijk ook nadelige gevolgen voor de portemonnee. Het beschikken over inkomsten is ineens voor veel mensen geen zekerheid meer. Vooral zelfstandigen, werknemers met een tijdelijk contract en uitzendkrachten lijken door de coronacrisis geraakt te worden. Om de problemen niet groter te maken, denkt Fien Wonen graag mee aan betaalbaar blijven huren.

Maatwerk
Fien Wonen biedt huurders de mogelijkheid maatwerk te leveren als het gaat om betaalbaar wonen. Heeft u minder inkomsten en daardoor problemen met het betalen van de maandelijkse huur of verwacht u hier problemen mee te krijgen? Neem dan contact met ons op zodat we met u de mogelijkheden kunnen bespreken. We raden u aan zo vroeg mogelijk contact met ons op te nemen. Hierdoor kunnen we u optimaal van dienst zijn en beperken we de gevolgen van een huurachterstand. Daarnaast kunnen we u doorverwijzen naar samenwerkingspartners in uw regio, die u kunnen helpen in uw financiĆ«le situatie.  

Geen huisuitzetting
Huisuitzettingen door een betalingsachterstand zijn momenteel niet van toepassing. U hoeft dus niet bang te zijn uw woning uitgezet te worden. We volgen hierin de richtlijnen van de overheid en brancheorganisatie Aedes. Redenen om alsnog wel een huisuitzetting uit te voeren zijn extreme overlast en criminele activiteiten zoals wietteelt. 
 

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden